У Хмельницькому, в новому спорткомплексі «Епіцентру», минулого тижня проходив чемпіонат України з важкої атлетики. В його рамках відбулися урочистості з нагоди 120-річчя цього виду спорту в нашій державі. Яскраве дійство організував спортклуб «Епіцентр».

Гостями свята стали міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Міжнародної федерації важкої атлетики Томаш Аян, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, президент Федерації важкої атлетики України Олександр Герега, почесний президент спортклубу «Епіцентр» Галина Герега, керівники області та міста, видатні українські спортсмени, тренери.
 Вітаючи присутніх із 120-річчям федерації, Ігор Жданов зауважив, що українська важка атлетика є визнаною на міжнародному рівні й має великі досягнення. Окремі слова подяки міністр висловив Олександру Герезі за підтримку важкої атлетики та значний внесок у розвиток спортивної інфраструктури України і Хмельниччини. В унісон прозвучали й слова президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки, який, назвавши імена прославлених важкоатлетів держави, також відзначив подружжя Герег — соціально відповідальних особистостей, які повсякчас дбають про розвиток спорту, зокрема й важкої атлетики в Україні.
На урочистостях у Хмельницькому нагороджено низку видатних спортсменів і тренерів, спеціалістів галузі. Завершилося свято концертом.