Чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юніорів прийняв найкращий вітчизняний манеж у Сумах, куди прибули понад 430 спортсменів 1997 року народження і молодші з 24 областей та столиці.

З дев’яти представників Хмельниччини залікові очки здобули п’ятеро, інші не змогли увійти до дванадцятки найкращих у своїх видах. У нашій збірній на провідних ролях були дівчата. Стрибок у довжину на 5 м 90 см приніс хмельничанці Анастасії Колотій срібну нагороду. Бронзову медаль в бігу на 2000 м із перешкодами (7 хв. 16,73 сек.) виборола кам’янчанка Тетяна Палінкаш. Обоє входять до юнацької вікової категорії і матимуть змогу ще наступні два  роки змагатися серед юніорів.
Кам’янчанка Каріна Герасімова з результатом 11 м 72 см  зайняла шосту позицію в потрійному стрибку. Таке ж місце у Ірини Чернухи з обласної ДЮСШ у спортивній ходьбі на 3000 м (15 хв. 23,99 сек.).
Хмельничанин Владислав Петровський у стрибках у довжину досяг позначки 6 м 60 см, що принесло йому восьме місце серед юніорів. Наступного дня він покращив власне досягнення на рівні першого розряду в бігу на 200 метрів (23,73 сек.).
В командному заліку подоляни — шістнадцяті.
Свій високий потенціал продемонстрували деякі вихованці ДЮСШ нашої області, котрі нині перебувають на навчаннях в різних регіонах України і виступають за інші області.
Легко і невимушено виграв два «золота» в бігу на 800 м та 1500 м Андрій Аліксійчук з Чотирбок Шепетівського району, який  представляє Донеччину. Через два тижні він налаштовується штурмувати рекорд України серед юніорів у приміщенні в бігу на 1500 метрів.
Едуард Забуженко з Хмельницького, котрий зараз підвищує свою майстерність у Броварському вищому училищі фізичної культури, здобув «золото» для Київщини в ходьбі на 5000 м (21 хв. 51,52 сек.). Потрапили до числа призерів Іванна Аврамчук з Полонщини в складі естафетної команди Київщини та Олександр Вуйко з Летичева, який виграв для Вінниччини «срібло» в бігу на 3000 м (8 хв. 48,96 сек.).