Представниця Хмельниччини Наталія Легонькова, якою опікується заслужений тренер України з легкої атлетики Володимир Ліщук з Полонського району, перемогла на міжнародному марафоні у Лос-Анджелесі (США).

Дистанцію 42 км 195 м вулицями міста вона подолала з особистим рекордом –  2 год. 30 хв. 41 сек. Найближчу переслідувачку з Ефіопії українка випередила на 1 хв. 43 сек. Попередній свій найкращий результат (2 год. 31 хв. 08 сек.) Наталія показала на виграному марафоні в Дубліні (Ірландія) в жовтні минулого року.
У змаганнях чоловіків чільну четвірку склали кенійці. Найшвидшим з них був Велдон Кіруї (2 год. 13 хв. 07 сек.). Ігор Русс із Полонського району, який нині представляє Київ, фінішував шостим – 2 год. 16 хв. 42 сек.
Марафонська траса в Лос-Анджелесі складна, так як на ній чимало підйомів і спусків, які не сприяють високим результатам.
Лише одна Легонькова спромоглася з числа призерів цих змагань (як чоловіків, так і жінок) покращити власне досягнення. Наразі вона буде очікувати початку квітня, коли визначиться за найкращим часом цього року серед вітчизняних марафонок третя представниця України, яка здобуде право виступити на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Двох спортсменок у цьому виді відібрали до Бразилії на чемпіонаті України ще в жовтні 2015 року. Якщо доля посміхнеться Наталії, то вона зробить усе, щоб встановити в Бразилії свій власний рекорд.