Зимовий чемпіонат області з кульової стрільби відбувся в Хмельницькому.

В особистому заліку у вправі ГП-11 (стрільба по рухомій мішені 40 пострілів,  повільний та швидкий біг) не було рівних майстру спорту міжнародного класу,  дворазовій чемпіонці Європи та світу кам’янчанці Анастасії Савельєвій. Її земляк, майстер спорту Андрій Бучек, здобув перемогу у вправі ГП-6 –
60 пострілів з пневматичної гвинтівки стоячи. Чотири золоті медалі на рахунку вихованців обласної комплексної ДЮСШ «Колос». Дворазовим чемпіоном області став Дмитро Дмитрійчук, який показав найвищі результати у стрільбі по рухомій мішені: ГП-11а – змішаний біг, 40 пострілів   та ГП-12 – 60 пострілів, повільний та швидкий біг. По одній перемозі на рахунку Крістіни Гілевич – ГП-11а та Богдана Козака – ГП-11.
У загальнокомандному заліку не було рівних команді  обласної комплексної ДЮСШ «Колос», на другому місці Хмельницька ДЮСШ «Юність», третьому – команда м. Кам’янця-Подільського.
Не спромоглася  взяти участь у чемпіонаті команда Хмельницької ДЮСШ № 2 – в недалекому минулому найсильніша в області та одна з кращих в Україні, вихованці якої не раз здобували перемоги на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях і яка має одну з кращих баз в Україні. У теперішній час відділення кульової стрільби, на жаль, прийшло до повного занепаду.