Другий рік поспіль за підтримки обласного відділення НОК України в Старокостянтинові відбувся міжобласний турнір з легкої атлетики на честь Героя України Сергія Бондарчука, колишнього вчителя фізики місцевої гімназії, який загинув у Києві в ході трагічних подій Революції гідності.

Позмагатися з однолітками в чотирьох дисциплінах на доріжках та в секторах манежу ДЮСШ прибуло майже 200 юних легкоатлетів 2001 року народження і молодших з міст Нетішина, Славути, Шепетівки, Старокостянтинова, Ізяславського, Старокостянтинівського, Полонського районів та гості з Хмільницької ДЮСШ Вінницької області.
На урочистому відкритті легкоатлетів привітали міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук, спортивні функціонери. Змагання проходили під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». І школярам було на кого рівнятись, адже в місцевій ДЮСШ розпочали сходження у великий спорт легкоатлети – олімпійці Анатолій Бондарчук, Андрій Соколовський, Віктор Черниш та майстри спорту міжнародного класу Віктор Болкун, Олександр Вербицький.
У ході безкомпромісної боротьби визначено 24 призери, які отримали медалі, грамоти від організаторів та грошові винагороди від спонсорів. Чемпіонів відзначили ще й кубками.
Найкращих результатів досягли і стали переможцями в бігу на 60 м старокостянтинівці Авеліна Вовчук, Богдан Авдєєв; в бігу на 800 м, славутчанка Ірина Мамонтова, нетішинець Ігор Яшан; у стрибках у довжину – Дар’я Нараєвська зі Старокостянтинова, Олег Гончарук із Шепетівки; в стрибках у висоту – Авеліна Вовчук зі Старокостянтинова, Назар Борицький з Ізяслава.