У Хмельницькому під патронатом Національного олімпійського комітету України відбувся традиційний всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юніорів та жінок, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу  Олега Оніщука, який загинув в Афганістані, виконуючи військовий обов’язок.

У змаганнях взяла участь рекордна кількість спортсменів: 177 юніорів та 57 жінок, котрі представляли 44 команди з шістнадцяти областей і Києва, а також борці з Польщі та Молдови. Серед них було багато призерів юнацьких та юніорських чемпіонатів Європи. Це свідчить про зростання популярності турніру.
На трьох килимах спеціалізованого борцівського залу обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбулися безкомпромісні поєдинки, в яких визначилися переможці у вагових категоріях. Хмельничанам, на жаль, не вдалося здобути  золотих медалей, але без нагород вони не залишилися. У їхньому активі дві срібні та дві бронзові нагороди. Так, у ваговій категорії 120 кг серед юніорів третім став  Павло Грохольський (тренер — В. Власов); серед жінок срібною призеркою — Ольга Щебетюк (вагова категорія 58 кг, тренери С. Басистий, Ю. Дячок). А Крістіна Шостацька (вагова категорія 75 кг, тренери С. Басистий, Ю. Дячок)  задовольнилися бронзовою медаллю. “Срібло” у ваговій категорії 74 кг виборов  Рустам Расуєв, який виступає за Хмельницьку та Київську області.