Традиційний кубок з кульової стрільби імені легендарного командувача Української повстанської армії Романа Шухевича  зібрав рекордну кількість учасників — 32 команди, 140 спортсменів.

У змаганнях, що два дні тривали в тирі Хмельницького НВК №10, учасники, в залежності від рівня підготовленості, виборювали нагороди в двох групах. У першій  спортсмени виконували п’ять залікових пострілів із пневматичної гвинтівки, сидячи за столом. Переконливу перемогу тут здобула команда Хмельницької СЗОШ № 14, на другому місці —  школа № 7, на третьому – школа № 8.
У другій групі  змагалися вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Нагороди розігрувались у стрільбі з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені в двох вправах, кожна з яких складається з 40 залікових пострілів. Учасники  показали високі результати.
Не було рівних команді  обласної комплексної ДЮСШ «Колос». На другому місці Хмельницька ДЮСШ «Юність»,  на третьому – друга команда  обласної комплексної ДЮСШ «Колос». В особистому заліку переможцями стали спортсмени «Колоса»: члени збірної команди області, неодноразові призери всеукраїнських змагань Дмитро Дмитрійчук, Крістіна Гілевич та Маргарита Тарканій.