У Києві проходив  кубок України з гирьового спорту серед ветеранів, дорослих та юніорів. Команда Хмельниччини виступила гідно.

Так,  серед ветеранів  у ваговій категорії 73 кг  В. Петров зафіксував у поштовху 85  підйомів та у ривку 186 підйомів (вага гирі  24 кг).  Це був найкращий результат. Ветеран  А.  Антонюк у ваговій категорії 85 кг також посів перше місце з результатом у поштовху 93 та в ривку 196 підйомів.
Серед юніорів і дорослих  О. Панькевич виборола перше місце у ваговій категорії 58 кг — 56 підйомів, вага гирі 24 кг. Серед дорослих друге місце  посів  П. Квіквініа. У  ваговій категорії до 95 кг він  зафіксував   у поштовху 105 підйомів, а у ривку — 150 (вага гирі 32 кг). Також одним із видів вправ на змаганнях було жонглювання гирями, де наш В. Ризак  зайняв перше місце, вправляючись десять хвилин гирею 24 кг.
Спортсмени щиро вдячні генеральному директору ТОВ «Україна-2001»  Вадиму Леонідовичу Лейві за матеріальну підтримку і за те, що він допомагає розвивати гирьовий спорт у області.