При підтримці обласного відділення Національного олімпійського комітету України в Кам’янці-Подільському відбувся ХІ турнір з легкої атлетики пам’яті відмінників освіти – першого майстра спорту Хмельниччини зі стрибків у висоту Бориса Одінцова та вчителя – методиста вищої категорії В’ячеслава Шмирка.

У змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників – 245 юнаків та дівчат, які представляли шістнадцять команд з Івано-Франківської, Вінницької, Чернівецької та Хмельницької областей і боролися за нагороди турніру в п’ятнадцятьох  видах програми у двох вікових групах (1999-2000 р. н., 2001 р. н.
та молодші). До них поза конкурсом долучилися також два десятки студентів та ветерани спорту.
Урочисте відкриття відбулося на майданчику біля НВК № 9, де тривалий час плідно працювали зі школярами, створивши хорошу спортивну базу в цьому закладі, Одінцов і Шмирко.
На бігових доріжках і в секторах легкоатлети вдало розпочали літній сезон, чому сприяла хороша погода. Встановлено дев’ять нових та повторено три рекорди турніру. Серед переможців також були: хмельничани Андрій Капітанчук (біг на 400 м – 51,6 сек.) та його брат – близнюк Іван (біг на 200 м – 23,4 сек.), дунаївчанка  Юлія Рудик (стрибки у висоту – 1 м 55 см), Віталій Кліновський (стрибки у висоту – 1 м 75 см) з с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.
Всі переможці й призери змагань нагороджені грамотами і медалями, шість найкращих отримали подарунки, 24 стрибуни у висоту – спеціальні призи, команди-учасниці – кубки від організаторів турніру: Хмельницького обласного відділення НОК України, НВК № 9, депутата Кам’янець-Подільської міської ради Андрія Мостикаша, приватних підприємців Олексія Паура та Валентина Ліпіча.