Окрасою всеукраїнських змагань зі спринту, витривалості та стрибкiв на луцькому стадіоні «Авангард» стали виступи наших земляків.

Дві перемоги на двох здобули для Хмельниччини майстри спорту міжнародного класу. Спочатку в секторі для стрибків у довжину відзначилася Марина Бех, яка в найкращій спробі досягла 6 м 65 см. Це десятий результат сезону в Європі, що лише п’ятьма сантиметрами поступається олімпійському нормативу. Згодом Олег Каяфа впевнено на фініші забігу на 1500 метрів обіграв суперників з часом 3 хв. 44,24 сек.
Ну а далі прийшла черга трьох представників Донецької області, котрі розпочали своє сходження у великий спорт у ДЮСШ Хмельниччини. Так, Вікторія Ткачук з Нетішина виграла першість у бігу на 400 м з бар’єрами з четвертим результатом сезону в Європі (55,32 сек.), який перевищує норматив майстра спорту міжнародного класу і кваліфікацію на Олімпійські ігри-2016. З чим ми вітаємо її і першого наставника Олександра Краснова.
Майстер спорту міжнародного класу Олена Сідорська з Полонщини, котра спеціалізується у бігу на 800 метрів, спробувала свої можливості на півтора кілометрах і без проблем здобула першість (4 хв. 15,35 сек.). Вісімнадцятирiчний майстер спорту Андрій Аліксійчук із Шепетівщини подолав 1500 м з третiм часом — 3 хв. 47,53 сек.