Рекордним за кількістю завойованих медалей став для збірної команди Хмельниччини літній чемпіонат України з кульової стрільби серед юніорів та юніорок, у якому виступали спортсмени, вік яких не перевищує 20 років. І хоча наша команда була наймолодшою за віком — 12-15 років, це не завадило їй скласти гідну конкуренцію провідним стрільцям нашої держави.

Дворазовими чемпіонками України у стрільбі по рухомій мішені у командному заліку стали Маргарита Тарканій, Крістіна Гілевич, Саманта Лаврова з обласної комплексної ДЮСШ «Колос» та Анастасія Химич із ДЮСШ «Юність». Перевага наших дівчат була настільки переконливою, що вони не залишили іншим командам ніяких шансів на перемогу. В особистому заліку дві срібні нагороди у Маргарити Тарканій, бронзова медаль у Крістіни Гілевич. Відзначився також в особистому заліку ще один учень Хмельницької обласної комплексної ДЮСШ «Колос» Денис Баблюк. Не зважаючи на те, що у стрільбі по рухомій мішені серед претендентів на медалі були чотири чемпіони Європи, Денис зумів завоювати дві срібні медалі. Всі подільські спортсмени є вихованцями тренера Петра Бардецького.
Ще одна представниця нашої команди — студентка Кам’янець-Подільського національного університету Олена Чміль, учениця Олександра Коваля, була другою у стрільбі з пневматичної гвинтівки.