У рамках святкування Дня молоді і спорту за підтримки обласного осередку Аграрної партії України і сприяння сектору культури та релігій Білогірської райдержадміністрації в райцентрі пройшли спортивні змагання.

Спершу на стадіоні селища відбувся футбольний матч між командами «Теліжинці» з Ізяславщини та «Квітневе» із Білогірщини, що виступають у чемпіонаті області серед колективів фізкультури та спортклубів.
Продовженням і водночас кульмінацією свята стали «Козацькі ігри». У силі та вправності змагалися команди учасників АТО, Ямпільського елеватора, Асоціації фермерів та приватних землевласників, збірної селища Білогір’я та команда «Перлина Поділля», яку тренує заступник голови місцевого осередку Аграрної партії України Сергій Мусіюк. «Перлина Поділля» і здобула перемогу. Позитиву та гарних емоцій вистачило на всіх: і на тих, хто змагався, і на тих, хто вболівав. Останніх, які прийшли на стадіон цілими родинами, було особливо багато. Пристрасті кипіли, коли розпочалися  змагання із перетягування каната, штовхання коліс від тракторів, поєдинки з армрестлінгу. До речі, в останньому виді переміг представник команди «Перлина Поділля» Влад Коваль (на фото).
— Підтримання спортивних та сімейних традицій у нас завжди в пріоритеті, — наголосив голова обласної організації Аграрної партії і активний учасник змагань Сергій Іващук. — Силу молодої України ми сьогодні побачили. Вірю, що наші козаки покажуть себе і на всеукраїнських змаганнях.