П’ятий відкритий чемпіонат Білоцерківської меблевої  фабрики з легкоатлетичного кросу, який став найбільш популярним комерційним турніром у нашій країні, зібрав не лише найсильніших вітчизняних стаєрів, але й відомих спортсменів з ближнього зарубіжжя різних вікових груп.

Головний приз серед чоловіків на дистанції 10,2 кілометра виборов сорокаоднорічний заслужений майстер спорту Сергій Лебідь із Дніпропетровщини, на рахунку якого 9 перемог на чемпіонатах Європи, «срібло» чемпіонату світу з кросу. За це він отримав прізвисько «містер Крос».
Наші земляки, майстри спорту з Білогородки Ізяславського району — Олександр Матвійчук, 1984 року народження, та Віталій Капітанець, 1995 року народження, фінішували на четвертому та шостому місцях відповідно. Увійшовши до чільної вісімки, вони отримали грошові винагороди.
Серед жінок, які долали 6,1 кілометра, сімнадцятирічна Тетяна Палінкаш із Кам’янця-Подільського, учасниця цьогорічного юнацького чемпіонату світу, зайняла шосте місце.
А в юнаків 1999 р. н. і молодших відзначився Вадим Лонський зі Старої Синяви, який на фініші програв 6 секунд переможцю і завоював «срібло» та призові.