Гідно представляє Хмельниччину в аматорському чемпіонаті України з футболу волочиський «Агробізнес». У попередньому чемпіонаті  молода команда дійшла до фіналу й завоювала срібні медалі.

Новий сезон колектив розпочав напрочуд вдало, здобувши в першій групі три перемоги поспіль. У звітному турі волочисці приймали вдома тернопільську «Ниву». Господарі переважали суперника в усіх компонентах гри, але, пропустивши гол у першому таймі, ледь не пішли переможеними з поля. Та  на п’ятій хвилині доданого часу наші хлопці  все ж дотисли тернополян. Отож, нічия  — 1:1. «Агробізнес» продовжує очолювати турнірну таблицю.
Наш кореспондент розмовляв після цього цікавого матчу про плани команди  з очільниками клубу.  
— Мета у нас амбітна – стати чемпіоном України серед аматорів і грати в професійній лізі, — каже керівник ФК «Агробізнес» Олег Собуцький. – Створивши на базі попередньої команди «Збруч» фактично новий колектив із місцевих футболістів,  ми передусім подбали про матеріальну базу, стимули гравців. У розпорядженні «Агробізнесу»  тритисячний стадіон «Юність», який глядачі постійно заповнюють, коли грає їхня улюблена команда.  Дбаючи про неї, велику увагу приділяємо дитячим та юнацьким футбольним дружинам, адже кращі хлопчики згодом поповнять головну команду міста та району.
Амбітні плани волочиського клубу — грати в другій лізі чемпіонату — цілком реальні, бо його генеральний спонсор ТОВ «Агробізнес», один з провідних виробників хліба в Україні, серйозно налаштований на розвиток професійного футболу в нашому краї.
Через те, що в області, зокрема у читачів нашої газети, великий інтерес до волочиської команди, найближчим часом  детально розповімо про футбольний клуб «Агробізнес».