В обласному центрі проведено шаховий турнір, присвячений  585-й річниці міста.  
Серед учасників змагань з Київської, Львівської та Хмельницької областей були представники всіх поколінь – від вісімдесятирічної екс-чемпіонки області з шахів серед жінок Надії Іванівни Берегової  й до дев’ятирічних учнів колегіуму № 16 міста Хмельницького Івана Кульгука та Василіси Явдосюк. Турнір проводився за швейцарською системою в 21 тур у форматі швидких шахів.

На старті змагань вдало  грали  хмельничани кандидат у майстри спорту Володимир Іванов, майстер ФІДЕ Михайло Григорів та дванадцятирічний кандидат у майстри спорту зі Львова  Андрій  Придун. З 11 туру боротьба за перемогу в турнірі велася тільки між М. Григорівим та
А. Придуном, які значно випереджали своїх суперників. У результаті лідери фінішували з однаковим результатом — по 17,5 очка. За додатковим показником переможцем змагань став А. Придун. У М. Григоріва друге місце. Неодноразовий призер міських та обласних змагань з шахів Дмитро Шевчук виборов 16 очок і посів третє місце.   
Перше місце серед жінок виборола майстер спорту України з шахів хмельничанка Анастасія Зінгайло. Чемпіонка України з класичних та швидких шахів серед дівчат віком до 12 років хмельничанка Євгенія Дзятко посіла перше місце серед юних шахісток. Перше місце серед юнаків у Євгена Цигульова з Хмельницького.