Теофіполь знову подарував  гарне й видовищне спортивне свято: на базі спортивно-оздоровчого комплексу ПАТ «Теофіпольський цукровий завод» відбувся другий за рахунком між-обласний турнір з боксу пам’яті Івана Ващука. Іван Олександрович був тренером з боксу, директором Теофіпольської ДЮСШ «Колос» та спорткомплексу цукрозаводу.

На боксерський турнір, головним спонсором і організатором якого виступив голова спостережної ради ПАТ «Теофіпольський цукровий завод» Вадим Лейві, цього року прибуло ще більше учасників – майже 150 хлопчиків і дівчаток із Хмельницької, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Волинської та Рівненської областей. Вони представляли п’ятнадцять команд.
Відкриваючи престижні й представницькі змагання, Вадим  Лейві подякував спортсменам і тренерам за те, що вони відгукнулися на запрошення й приїхали в Теофіполь, побажав хлопчикам і дівчаткам безкомпромісної боротьби. Привітали учасників турніру і голова Теофіпольської райради Андрій Петринюк, почесні гості з Хмельницького.
І ось – розпочинаються змагання. Численні глядачі, серед яких були рідні та близькі  Івана Ващука, керівники господарств, спортивні функціонери, палко підтримували спортсменів. Відрадно, що на ринг вийшли учасники п’яти вікових груп, дванадцяти вагових категорій. Бої обслуговували шістнадцять суддів. Все це говорить про високе реноме турніру.
Спонсори постаралися, щоб змагання пройшли цікаво,  запам’яталися юним боксерам. Добре, що є такі палкі прихильники спорту, як Вадим Леонідович Лейві, який не шкодує коштів на фізичний гарт підростаючого покоління.