З кожним матчем у футболістів хмельницького «Поділля» стає все  менше й менше уболівальників.

Звітний матч чемпіонату України в другій лізі з «Енергією» з Нової Каховки, яка не знімає зірок з неба, був ще однією гіркою пігулкою.
Подоляни на своєму полі не проявили жаги до перемоги. Вони поступалися суперникові в усіх компонентах гри: гірше комбінували, постійно віддавали неточні паси, були повільнішими. Пропустивши гол на початку зустрічі,  не активізувалися,  діяли монотонно. Правда, після перепочинку гра дещо пожвавилася. Хмельничани мали моменти для взяття воріт гостей, але не скористалися ними.  Суперники свій шанс не упустили й заслужено перемогли – 2:0.
Прикро, що Хмельницький залишається на задвірках футбольного життя країни. На жаль, так буде і далі, якщо не зміцнити склад гравців, якщо керівництво міста не допоможе команді.
Та повернімося до звітного туру.   Інші пари зіграли так: «Кремінь» Кременчук – «Металург» Запоріжжя – 2:0, «Кристал» Херсон – «Суднобудівник» Миколаїв – 2:0, «Мир» Горностаївка – «Іллічівець-2» Маріуполь – 2:0, «Рух» Винники –«Реал Фарма» Одеса – 1:0, «Нива- В» Вінниця – «Тепловик» Івано-Франківськ – 2:1, «Інгулець-2» Петрове – «Арсенал-Київщина» Біла Церква – 3:0, «Жемчужина» Одеса – «Балкани» Зоря – 2:0.
Одноосібно турнірну таблицю очолює «Рух» - 40 очок. «Кремінь» відстає на один пункт. Третьою іде «Жемчужина» – 37 очок. Наше «Поділля» безнадійно засіло на останньому, сімнадцятому місці, нашкрібши аж 7 очок.
У останньому турі першого кола хмельничани 6 листопада грають у Маріуполі» з «Іллічівцем-2».