Після програшу в Львові місцевому «Соколу» з рахунком 18:22 повторний матч вдома регбістам хмельницького «Поділля» необхідно було виграти більш переконливо: з різницею понад 4 очки, щоб здобути бажане третє місце у суперлізі чемпіонату України з регбі-15.

І це їм вдалося на центральній спортивній арені міста – спорткомплексі «Поділля» за палкої підтримки хмельничан. На 20 хвилині  Вадим Сівак, першокурсник національного університету, здійснив першу вдалу спробу в матчі і під час стрімкої атаки заніс м’яч за лінію воріт і відкрив рахунок (5:0). Згодом відзначився партнер по команді Андрій Шакура (10:0). Олексій Лещенко вдало виконав реалізацію – 12:0. Але гості після цього рішуче пішли в атаки, створивши чимало проблем «Поділлю». Під завісу першого тайму львів’яни скоротили розрив (12:5).
Після перерви, в середині другого тайму хмельничанам все ж вдалося піти у комфортний для себе відрив і зняти питання про переможця у цьому протистоянні. За 10 хвилин до завершення матчу зусиллями своїх лідерів Олексія та Андрія Лещенків, Вадима Кошелюка «Поділля» вигравало вже з рахунком 29:5.
Фінальний свисток рефері зафіксував впевнену перемогу подолян (34:10). Тож вони в четвертий раз у своїй історії і другий  рік поспіль здобули «бронзу» національної першості. А чемпіонство виборов РК «Олімп» (Харків), на другому місці одеський клуб «Кредо-1963».