У спортзалі Гуменецького НВК, що в Кам’янець-Подільському районі, проведено Х відкритий обласний турнір зі стрибків у висоту «Подільська весна». На ці популярні в регіоні змагання прибуло 102 легкоатлети, які представляли 11 команд із Хмельницької, Тернопільської та Чернівецької областей.

Розіграно нагороди  в сімох вікових групах: від початківців до ветеранів. Справжнім відкриттям для фахівців став Артем Богуцький, 2002 року народження з Кам’янець-Подільської ДЮСШ № 1, котрий лише вдруге  змагався в стрибковому секторі і вже спромігся довести особисте досягнення до 175 см, встановивши новий рекорд турніру вікової групи до 15 років. Також рекордну висоту для ветеранів подолав 55-річний кам’янчанин Валентин Ліпіч, багаторазовий призер всеукраїнських змагань зі спринту та стрибків у довжину серед однолітків.
Нагородження переможців та призерів турніру грамотами, медалями, призами провів член відділення НОК, президент обласної Федерації легкої атлетики Олександр Прокопов. Він також вручив кубки кращим стрибунам змагань: Олександрі Бонар з Хотина та Віталію Кліновському з ДЮСШ «Лідер» Гуменецької сільради.
А всім учасникам дійства дісталися солодощі та приємні враження від хорошої організації турніру, ініціатором якого є палкий прихильник спорту – вчитель фізичного виховання місцевої НВК Микола Дубчак. Добрих слів за підтримку турніру також заслуговують відділення НОК у Хмельницькій області й Гуменецька територіальна громада.