У Києві  відбувся чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР із двоборства та п’ятиборства в приміщенні. Виступали 778 спортсменів 2002 року народження і молодших з усіх регіонів  держави.

Хмельниччину представляли 28 учасників (по 14 юнаків та  дівчат). Саме подільські юнаки задавали тон на цих змаганнях. Найбільш успішно виступили легкоатлети Старокостянтинівської  ДЮСШ,  двоє з яких здобули чемпіонські звання в двоборстві.
Але перемоги дались їм непросто. Так, Богдан Авдєєв невдало розпочав змагання в стрибках у довжину, зробивши два заступи. Перестрахувавшись, у третій спробі приземлився на позначці 5 м 72 см (сьоме місце).  Це значно менше за його потенційні можливості. Та після бігу на 60 м, де він став кращим з результатом 7,37 сек., його перевага в сумі двоборства над суперниками виявилася беззаперечною. А Дмитро Козачук за   очевидної переваги здобув першість у іншій комбінації: біг на 400 м  (54.69 сек.) та 800 м  (2 хв. 05.57 сек.). Він став відкриттям чемпіонату.  Їхній товариш по команді ДЮСШ Іван Войтюк замкнув трійку призерів у двоборстві, куди були включені біг на 1500 м з перешкодами  та 800 м.
Готували старокостянтинівців тренери Володимир Гоняк, Тетяна Малинська, Олександр Вербицький, Віктор Соботович.
До числа призерів  також змогли пробитися: дебютант всеукраїнських змагань Артем Богуцький з Кам’янець-Подільської ДЮСШ № 1
(перше місце за сумою очок, набраних у бігу на 60 м та в  стрибках у висоту);  Артем Онищук зі Старої Синяви (друге місце: біг на 400  та  800 м); Валерій Стецюк з Летичівської ДЮСШ «Колос» (третє місце  в п’ятиборстві). Їх готували до змагань відповідно Михайло Моспан, Іван Чорний і Михайло Лозовик.
За результатами  шістьох спортсменів cеред 86 колективів дитячо-юнацьких спортивних шкіл   Старокостянтинівська ДЮСШ була  п’ятою.  Нетішинська ДЮСШ  атомної електростанції – тринадцята. П’ять інших команд нашої області мають скромний доробок.
Щодо результатів  регіонів, то збірна Хмельниччини –  восьма, тобто піднялася на три сходинки вище в порівнянні з минулим роком.