У Харкові відбувся чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з легкої атлетики (кросу) за програмою комплексних змагань «Динаміада-2017» серед збірних команд територіальних організацій товариства та вперше — чемпіонат серед збірних вищих навчальних закладів МВС та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує Міністерство внутрішніх справ України.

За підсумками командної боротьби серед збірних колективів територіальних організацій товариства перемогу здобула збірна Київської міської організації.  Хмельниччина — на сьомій позиції.
Серед команд вищих навчальних закладів МВС першість у чемпіонаті здобула збірна Національної академії Державної прикордонної служби України (м. Хмельницький).
 В особистому заліку чемпіонату серед територіальних організацій товариства  перемогу святкував на дистанції 1000 м серед чоловіків  хмельничанин  Олег Каяфа. Серед вищих навчальних закладів МВС в особистому заліку чемпіонату першість здобули  Лідія Цнобіладзе на дистанції 1000 м  і  Олександр Британський на 5000 м у чоловіків (Національна академія Державної прикордонної служби України). Другі місця дісталися Артему  Пархомову у бігу на 1000 м та  Сергію Бойку на 3000 м серед чоловіків, які також представляли академію Держприкордонслужби.