У столиці держави відбувся щорічний  міжнародний пробіг «Нова пошта Київ півмарафон-2017», який зібрав майже дев’ять тисяч  учасників з 48 країн.

На старт головної дистанції (21,0975 км)  вийшло близько трьох тисяч атлетів. Призовий фонд змагань склав 146  тисяч гривень. Абсолютні переможці серед чоловіків і жінок, а також ті, які посіли друге –  п’яте місця, одержали грошові винагороди. Усім, хто фінішував у півмарафоні, вручили пам’ятні медалі.
Всього любителям бігу було запропоновано подолати чотири індивідуальні дистанції: півмарафон, 10 км, 5 і 2 км. Виручені від двокілометрового благодійного забігу   кошти підуть на придбання спортивних протезів для ветеранів та волонтерів АТО з ампутацією.
Переможцем міжнародного півмарафону став Анбеса Ленчо з Ефіопії,  який встановив новий рекорд траси – 1 год. 03 хв. 57 сек. Другим фінішував спортсмен з Польщі,  третім – Роман Романенко з Дніпропетровщини (1 год. 05 хв. 39,3 сек.), який став переможцем чемпіонату України. Четвертим у загальному заліку серед 2016 чоловіків  завершив біг представник Хмельниччини Ігор Порозов (1год. 05хв. 44 сек.), який став срібним призером чемпіонату держави. Віталій Капітанець з Кам’янця-Подільського із шостим часом в пробігові (1 год. 09 хв. 46 сек.) завоював чемпіонство України серед молоді.
У підсумку збірна Хмельниччини стала першою в командному заліку чемпіонату України.