Протягом трьох днів у Хмельницькій ДЮСШ № 1 вісім команд з шістьох регіонів України змагалися у  відритому обласному турнірі з гандболу серед дівчат 2004 року народження та молодших на призи бронзової призерки Олімпійських ігор Лариси Заспи.

Саме тут у восьмирічному віці розпочала  сходження у великий спорт ця уславлена гандболістка, талант якої  розгледів легендарний тренер Ігор Турчин і запросив до Київського республіканського спортінтернату. Вона тривалий час грала у професійних клубах і в збірній Україні воротарем і досягла вагомих здобутків на міжнародних аренах: виграла чемпіонат світу серед молоді, престижні європейські клубні турніри, медаль Олімпіади-2004.
Турнір у Хмельницькому започаткований з ініціативи Лариси і проводиться під патронатом Національного олімпійського комітету України для набуття ігрового досвіду юними спортсменками, налагодження дружніх стосунків між ними. Багато теплих і напутніх слів почули гравці команд під час урочистого відкриття змагань від Лариси Заспи, спортивних функціонерів. Вони запевнили, що і в подальшому будуть підтримувати ці популярні змагання, а також  вручили капітанам команд сувеніри і солодощі.
Підняли хороший настрій присутнім показові виступи танцювальних колективів міського дитячого телеагенства «Фріденс».
У ході цікавих поєдинків кращою стала команда з Ланівців Тернопільської області. Друге місце посів колектив з Рівного, третє — з Хмельницького. Всі вони нагороджені кубками та дипломами, а  гравці — медалями та грамотами відповідних ступенів.
Поза увагою організаторів не залишився жоден спортсмен і тренер, яким вручили  олімпійські сувеніри від Націо-
нального олімпійського комітету України. Спеціальними призами були відзначені гравці різних амплуа.