Наближається до завершення чемпіонат України з футболу в другій лізі.

У звітному турі хмельничани приймали досить сильну команду – одеську «Реал Фарму». Однак  вони не тільки не знітилися перед іменитим суперником, а дали йому справжній бій, показавши при цьому красиву комбінаційну гру. Безперечно, то був найкращий матч «Поділля» в сезоні.
Події на полі розгорталися так. Вже на 5-й хвилині після подачі кутового першим встиг до м’яча хмельничанин Олександр Чернецький і переправив його головою в сітку. Успіх окрилив господарів, і вони, палко підтримувані уболівальниками, продовжували атакувати.  Олександр Музичук до перерви забив ще два голи.
Що ж одесити? Грали  непогано, мали нагоди відзначитися, але їм відверто не щастило.
Після  перепочинку гості перехопили ініціативу, діяли широко, різноманітно, створивши кілька гольових моментів. Однак  м’яч вперто не йшов у ворота суперників. Подоляни захищалися надійно та ще й гостро контратакували, особливо наприкінці поєдинку. Але він так і завершився з рахунком 3:0 на користь господарів.
А ось які результати зафіксовано в інших матчах: «Металург» Запоріжжя – «Нікополь-НПГУ» – 1:3, «Кремінь» Кременчук – «Балкани» Зоря – 1:1, «Нива-В» Вінниця – «Арсенал-Київщина» Біла Церква – 1:1, «Рух» Винники – «Тепловик-Прикарпаття» Івано-Франківськ – 1:0, «Мир» Горностаївка – «Енергія» Нова Каховка – 0:0. Зустріч «Жемчужина» Одеса – «Суднобудівник» Миколаїв не відбулася через кадрові втрати останніх.
Очолює турнірну таблицю «Рух» – 70 очок. На три пункти менше, але й гру в запасі має «Жемчужина». У «Кременя» – 65 очок. Саме ці  колективи напряму вже потрапили до першої ліги. «Поділля» після останньої перемоги над одеситами піднялося на чотирнадцяту сходинку серед сімнадцяти колективів. У його активі 22 очки.