У Хмельницькому відбувся обласний етап всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» — Olympic move UA.

Це дітище Національного олімпійського комітету України проводиться вже всьоме і охоплює юнаків і дівчат віком 12-14 років з метою їх залучення до активних занять фізичною культурою та спортом, формування уявлення про олімпійський рух, адаптування до здорового способу життя.
Цьогоріч в обласному фіналі взяли участь 8 колективів в складі 12 осіб (по 6 дівчаток та хлопчиків).
Загальну перемогу в чотирьох дисциплінах, що включали в себе три складові: спортивну, освітню та культурну, здобули учні Хмельницького колегіуму імені Володимира Козубняка. Вони були кращими в презентації команди (назва, емблема, девіз, рухові вправи) та комбінованій естафеті. Другою фінішувала Деражнянська ЗОШ № 3, в доробку якої першість у рухливій грі. На третьому місці опинився колектив Шепетівської ЗОШ № 4, що переміг в олімпійській вікторині. Вказані команди-призерки були нагороджені дипломами та кубками, а їхні учасники — грамотами та медалями, інші команди отримали дипломи фіналістів обласного етапу.