У Києві відбувся XII жіжнародний футбольний турнір для людей з особливими потребами Seni Cup 2017.

Грали 16 футбольних команд вихованців психоневрологічних та дитячих будинків-інтернатів з різних куточків України. Вони виборювали національну першість.
Переможцями національного етапу Seni Cup у 2017 році стали вихованці Смілянського дитячого будинку-інтернату з Черкаської області. Друге місце виборола команда Зяньковецького психоневрологічного інтернату з Хмельницької області. На третій сходинці збірна Стрижавського дитячого будинку-інтернату з Вінницької області.
Команди, що посіли перше та друге місце, представлять Україну на міжнародному фіналі Seni Cup у Польщі. В місті Торунь у липні зустрінуться команди більше ніж з 10 європейських країн, які поборються за звання чемпіона турніру.
На турнірі також було визначено та нагороджено електронними книгами Smart Book від ТM  Globex та пам’ятними подарунками від Федерації футболу України кращих футболістів турніру у номінаціях: кращий захисник, півзахисник, нападаючий та воротар.
Щороку турнір проходить за підтримки Міністерства соціальної політики України, Посольства Республіки Польща в Україні, Федерації футболу України, Федерації футболу м. Києва та компанії TZMO SA.
Нагадаємо, що турнір Seni Cup заснований у 2000 році в Польщі. У 2003 році ініціатором проведення турніру в Україні стала компанія «Белла-Трейд» — офіційний імпортер продукції ТМ Seni в Україні. Футбольні змагання відбуваються в Польщі, Угорщині, Чехії, Словаччині, Німеччині, Росії, Латвії, Литві, Білорусі та Україні.