У дитячому оздоровчому таборі «Джерельце», розташованому на території санаторію-профілакторію «Яблуневий сад» ПАТ «Хмельницькобленерго» в с. Жилинці Ярмолинецького району, відбулося спортивне свято.

На запланований для другої зміни День спорту під гаслом «Стань в ряди олімпійців» завітали представники відділення НОК України в Хмельницькій області.
Урочисте відкриття дійства розпочалося з виходу і шикування усіх семи загонів (команд) на синтетичному покритті футбольного поля стадіону, будівництво якого завершується відповідно до сучасних вимог із застосуванням новітніх матеріалів і передових технологій. Потім відбулися церемонія «Свято олімпійського прапора»  й естафета олімпійського вогню шляхом передачі смолоскипа між капітанами команд, присвячені участі спортсменів України в літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі.
Перший заступник голови відділення НОК Віктор Флентін та президент обласної федерації легкої атлетики Олександр Прокопов розповіли присутнім про успішний відбір атлетів Хмельниччини до національної збірної на Олімпійський фестиваль в угорський Дьор.
А далі 205 дітей та їхні вихователі упродовж трьох днів випробовували свої сили й кмітливість в естафетах, змаганнях з легкої атлетики, плавання, міні-гольфу, бадмінтону, настільного тенісу, стрибках через скакалку, а також у дартсі, шахах, футболі, волейболі, пляжному волейболі, стрітболі, малюкболі, водному поло.
У безкомпромісній боротьбі було оновлено два рекорди табору: в стрибках через скакалку за 30 секунд  та в плаванні вільним стилем на 25 метрів. Їх встановили Гліб Гула й Катерина Яцина.