Чемпіонат області з футболу в першій лізі набрав розгін. Приємно, що  аутсайдери заворушилися.

Група «Північ»
Порадувала своїх уболівальників «Еліта» Пасічна, яка до звітного туру мала в активі лише очко. Приймаючи сильну «Полонь», футболісти Старосинявщини  дали їй бій. Матч завершився внічию – 3:3. Після серії невдач стрепенулася команда «Лампка Агро» з Великих Зозулинець, яка в Теліжинцях зуміла здобути перемогу над «Камчаткою» – 2:1. Мирно розійшлися білогірська «Перлина Поділля» й летичівська «Нива» – 1:1.
У групі лідирують чорноострівський «Промінь» та «Перлина Поділля», які набрали по 24 очки. Правда, «Промінь» має ще гру в запасі й у разі успіху може відірватися від переслідувача. Останньою, восьмою, йде «Еліта» – 2 очки. Команда «ОТГ» Стара Синява знялася з чемпіонату.
Група «Південь»
Тут змінився лідер, яким стала команда «Ружична» Хмельницький, що здолала в Жищинцях місцеве «Відродження», забивши єдиний гол у матчі. Ярмолинецька «Евеліна» розгромила в Городку «Вікторію», пославши в її ворота чотири м’ячі без відповіді господарів. У впертій боротьбі «Громада Міць» зі станції  Дунаївці здолала деражнянський «Олімп» – 1:0. Зустріч «Оболонь» Чемерівці – «Сокіл» Соколівка не відбулася через неявку гостей.
Отож у команди «Ружична» після одинадцяти матчів 23 очки. «Евеліна» й «Оболонь» відстають лише на один пункт, але відповідно мають дві та одну гру в запасі. Замикають турнірну таблицю серед дев’яти команд «Крила Рад» станція Дунаївці – 6 очок.