У шостій спартакіаді ветеранів спорту сусідніх міст і селищ  взяли участь команди з  Полонного, Шепетівки,  Понінки, а також гості з Першотравенська Житомирської області.

Організаторами  виступили осередки ветеранів фізичної культури і спорту, відділення НОК України в Хмельницькій області, депутат обласної ради Руслан Скримський. Змагання серед спортсменів віком понад 35 років відбулися з п’яти видів спорту на базі Полонського професійного аграрного ліцею.
Під час урочистого відкриття заходу керівники спортивних організацій області та району висловили щиру вдячність ветеранам за довголіття в спорті, пропаганду здорового способу життя, олімпійського руху, за розвиток дружніх стосунків між громадами сусідніх населених пунктів. Персональні вітання і подарунки отримали учасники змагань: Вільгельм Багінський з нагоди 70-річчя та Микола Павлюк — один з переможців вікторини  «Легка атлетика і хмельничани», проведеної обласним відділенням НОК.
 А далі на майданчиках розгорнулися цікаві спортивні баталії. Напружений фінальний поєдинок з волейболу між ветеранами Понінки та Полонного завершився з рахунком 2:1 на користь понінківчан. Полончани виграли турніри з міні-футболу, настільного тенісу  та снайперів  баскетболу. В шахових протистояннях перемогу святкували шепетівчани.
У загальнокомандному заліку першою в спартартакіаді стала збірна Полонного, на другому місці – команда  Понінки, треті – першотравенські ветерани.