Через фінансові проблеми багатьох команд групи «А» черговий тур чемпіонату України з футболу в другій лізі вийшов урізаним.

У Волочиську відбулося подільське дербі: місцевий «Агробізнес» приймав хмельницьке «Поділля». Вже на другій хвилині господарі відкрили рахунок. Відзначився Темнюк. І далі гра йшла під диктовку волочисців, які діяли розкутіше, комбінаційніше. Однак до перерви вони більше не використали слушних нагод для взяття воріт.
Після перепочинку хмельничани активізувалися. Зав’язалася гостра боротьба. Ліповуз встановлює рівновагу – 1:1. Такий перебіг подій на полі не влаштовував господарів. Підтримувані великою кількістю глядачів, вони притисли суперників до штрафного майданчика. І ближче до завершення тайму Пліс виводить волочисців вперед – 2:1. Хмельничани прагнули врятуватися від поразки. Але в гострій боротьбі ні вони, ні суперники   рахунок не змінили.
Зустріч між оновленим ФК «Львів» і вінницькою «Нивою-В»  теж була гострою, безкомпромісною. Завершилася вона внічию – 1:1.
Волочиський «Агробізнес» йде одноосібним лідером, здобувши в шістьох матчах шість перемог – 18 очок. Немає жодних сумнівів, що він стане переможцем групи. На другій сходинці стрийська «Скала» - 12 очок. На пункт менше у ФК «Львів». Хмельничани з п’ятьма очками на сьомому місці серед одинадцяти колективів. ФК «Тернопіль», «Арсенал-Київщина» Біла Церква і житомирське «Полісся» не набрали жодного очка. Ці три команди на грані зняття з чемпіонату через безгрошів’я.