Ще кілька турів і   завершиться перший етап чемпіонату області з футболу в першій лізі.

У північній групі  нарешті відсвяткувала перемогу «Еліта» з Пасічної, що здолала в Теліжинцях місцеву «Камчатку» — 2:1. Чорноострівський «Промінь» не знав проблем у Летичеві. Забивши два м’ячі, він святкував перемогу. Поєдинок «Полонь» Полонне — «Цукровик» Старокостянтинів завершився з рахунком 1:0.
«Промінь» і білогірська  «Перлина-Поділля», що пропускала тур, мають по 30 очок. У «Полоні» — 21 очко. А замикає турнірну таблицю серед восьми  команд «Еліта» — 5 очок.
У південній групі не обійшлося без сенсації. «Громада Міць» зі станції Дунаївці здолала лідера — чемеровецьку «Оболонь» з рахунком 3:2. Понісши кадрові втрати, ярмолинецька «Евеліна», що недавно ходила в лідерах, спромоглася в рідних стінах лише на нічию в зустрічі з аутсайдером — «Крилами Рад» із селища Дунаївці — 2:2. Соколівський «Сокіл» хоча й чинив опір хмельницькій команді «Ружична», але пропустив три «сухих» голи. Матч «Олімп» Деражня — «Відродження» Жищинці не відбувся через неявку гостей. На жаль, така  практика почастішала через фінансову скруту деяких колективів.
Ситуація в цій групі, де виступає дев’ять колективів така. «Ружична» і  «Оболонь» здобули по 29 очок. Враховуючи нинішнє становище  в «Евеліні», що має 24 очки, вона навряд чи зможе втрутитися в боротьбу за перше місце в групі. Аутсайдер у південній групі — «Крила Рад» — 8 очок.