У  Затоці  Одеської області в рамках фестивалю Z-Games проведено Кубок України з пляжного волейболу.

Завдяки участі пар з Молдови ці змагання стали міжнародними, щоправда, гості себе особливо нічим не проявили. Що стосується головних фаворитів, то тут усе завершилося більш-менш закономірно. У чоловіків першу сходинку п’єдесталу підкорили Сергій Попов і Олексій Денін, гравці команди «Новатор» з  Хмельницького. Турнірний шлях вони пройшли без поразок і другий рік поспіль виграли національний Кубок. У змаганнях серед жінок також була пара з Хмельницького – Зореслава Пивовар — Оксана Рябова. Та нашим дівчатам не вдалося позмагатися за високі позиції. Вони посіли сімнадцяте місце
Кубок України став останнім турніром, який пішов у залік командам для участі у фіналі чемпіонату України, який днями приймав Київ. Участь у ньому взяли шістнадцять кращих жіночих пар та двадцять чотири чоловічих. Призовий фонд фіналу склав  150 тисяч гривень.
Хмельничанам Попову і Деніну гідний опір вчинив рівненсько-запорізький  дует Ковальов — Денисенко. Перемогою  над ними наша пара повернула собі чемпіонство, здобуте вперше в 2014 році.