На чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів, який відбувся в манежі Республіканського вищого училища фізичної культури у Києві, збірна Хмельниччини здобула  кубок за перемогу серед областей третьої групи. Виступали спортсмени віком 30 років і старші. Нашу область представляли дванадцять досвідчених легкоатлетів віком 50-76 років. До числа призерів в окремих видах за індивідуальним рейтингом, який враховує результат і вік спортсмена, пробилися п’ять
подолян.

 Шістдесятисемирічний красилівчанин Микола Оніщук виборов першість у спортивній ходьбі на 3000 м. У доробку Олени Поблічко “срібло” в стрибках у довжину та “бронза” у штовханні ядра. Другим завершив 800-метрівку Михайло Моспан. На третій щабель п’єдесталу пошани зійшов стрибун у висоту Олександр Ткачук. Всі вони з Кам’янця-Подільського.
Вагомий внесок у загальний успіх команди також зробили Олександр Нагуляк, Юрій Адамков, Віктор Флентін, Олександр Захаров з Хмельницького, Володимир Бохонський з Ярмолинець, Олександр Музалевський зі Славути, кам’янчанин Леонід Щербина. За сумою дванадцять найкращих особистих рейтингів наші спортсмени увійшли до чільної трійки команд чемпіонату. А Олена Поблічко та Леонід Щербина стали призерами в метанні диску на змаганнях  “Кубок пам’яті Віктора Журби”, який був переможцем Всесвітньої універсіади та чемпіонатів Радянського Союзу. Ці старти є етапами підготовки до Всеукраїнських ігор ветеранів спорту.