За підтримки обласного відділення НОК України в Кам’янці-Подільському відбувся Х турнір з легкої атлетики пам’яті відмінників освіти — першого майстра спорту зі стрибків у висоту з Хмельниччини Бориса Одінцова та вчителя-методиста вищої категорії В’ячеслава Шмирка.

На змагання прибули 160 юнаків та дівчат, котрі представляли вісім команд із Чернівецької, Закарпатської та Хмельницької областей, щоб поборотися за нагороди в п’ятнадцятьох видах програми в двох вікових групах (1998-1999 р.н., 2000 р.н. та молодші).
Урочисте відкриття відбулося в НВК №9, де упродовж тривалого часу плідно працювали з дітьми Одінцов і Шмирко, про що свідчать створена ними хороша спортивна база в закладі, призові місця їхніх вихованців і особисті нагороди, здобуті на міському, обласному і всеукраїнському рівнях, в тому числі в конкурсах «Найкращий інноваційний урок», змаганнях «Старти надій», «Футбольні канікули», «Зміна».
Незважаючи на прохолодну дощову погоду, на бігових доріжках і в секторах стадіону національного університету, центральній спортивній арені міста — стадіон імені
Г. А. Тонкочеєва та спортивній залі НВК № 9 юні легкоатлети все ж за гідної конкуренції поборолися за високі результати і встановили шість рекордів турніру.
Рекордсменами стали у молодшій групі — хмельничанин Максим Стецюк (стрибки у довжину 5 м 60 см), Павло Маркевич (потрійний стрибок — 12 м
08 см) з  Тячева Закарпатської області, Уляна Левковська (стрибки у висоту – 1 м 50 см) з Дунаєвець; у старшій групі — кам’янчани Костянтин Райтаровський (метання диска — 45 м 80 см) і Тетяна Полінкаш (біг 800 м — 2 хв. 30,3 сек.), Андрій Гусар (потрійний стрибок — 14 м 47 см) з Тячева Закарпатської області.
Всі переможці і призери змагань нагороджені грамотами та медалями, а шість найкращих отримали ще й кубки від обласного відділення НОК України і відділу молоді та спорту Кам’янець-Подільського міськвиконкому.