Прикордонники продовжують очищати Україну від рашистського сміття.

Летючого плазуна Мі-24, який рашисти називають «крокодил» і вважають одним з найкращих бойових гелікоптерів «другої армії світу»,  прикордонники Житомирського загону спільно із побратимами зі Збройних Сил України, виловили на Київщині.
Не дивлячись на те, що цей радянський ударний гелікоптер підтримки піхоти, здійснив свій перший політ ще наприкінці 60-х, і був основним штурмовим вертольотом країн соцтабору, він і до сьогодні залишається грізною повітряною машиною, правда, із застарілою авіонікою. Міль – 24 один із символів війни в Афганістані, також брав участь у низці конфліктів, як на території колишнього СРСР так і у країнах далекого зарубіжжя, за не підтвердженими даними іракці навіть збили з нього старий американський винищувач. У нинішній війні захисники України вміло трансформували його у підводний човен та відправили за курсом російського воєнного корабля. Тож, поки рашистські  авіатори вчать своїх «крокодилів» глибоко пірнати, авіатори ЗСУ навчають їх боляче «кусатися».
Прикордонники за допомогою катера морської охорони відбуксирували затонулий гвинтокрил, який спочатку підняли на буях з дна Київського водосховища військовики одного з підрозділів ЗСУ. Потім цей доказ воєнних злочинів московії в Україні підняли на сушу.