День вишиванки урочисто відзначили поштовики Дунаєвеччини. Спецпогашення адресних відправлень художнім штемпелем, на якому мереживо подільської вишивки, стало подією для районного центру. Вшановуючи вишиванку як носія української культури, Публічне акціонерне товариство «Укрпошта» виготовило штемпелі із зображенням цього особливого елемента національного вбрання і провело погашення (штампування) листів та листівок в обласних центрах України. Дунаївці — єдиний районний центр, котрий отримав таке право на Хмельниччині.                  

— Сьогодні мене переповнюють радісні почуття, — ділиться емоціями Олег Хавронюк, директор Хмельницької дирекції «Укрпошта». — Цього дня наш національний символ буде зображено на поштових листах і він розлетиться по всьому світу. Завтра вартість цих конвертів зросте в десятки, сотні разів, а через роки в тисячі. Я не перебільшую. І це зроблено завдяки напруженій роботі працівників центру поштового зв’язку № 4, кожного його працючого. Дунаєвецький колектив показує стабільні результати, хоча трудяться у складних умовах, але виконують поставлені завдання.
Микола Гордійчук, т. в. о. голови спілки філателістів області, зазначив: «Для кожного філателіста по всьому світу листи та листівки, які сьогодні гасяться в Дунаївцях, є художньою, історичною та фінансовою цінністю. І прекрасно, що подібні акції буде продовжено цього року на Поділлі. У червні відбудеться спецпогашення у Меджибізькому замку, а у вересні блоку поштових марок: «Хмельниччина — краса і велич України!» Таким чином наш край нагадає про себе як у державі,так і за кордоном».
Присутніми на святі були голови районної державної адміністрації, районної ради, об’єднаної територіальної громади, які приєднались до привітань на адресу зв’язківців і всіх мешканців району. Заслужений зв’язківець України, керівник центру поштового відділеня № 4 Ніна Чагаріна завершила урочисту частину такими словами: «Надзвичайно приємно, що ця подія відбувається сьогодні саме у нашому місті. Весь колектив пишається тим, що наших працівників вшановано та відзначено як у столиці, так і в Хмельницькій дирекції. Ми бажаємо нашим колегам у сусідніх районах також стати господарями такого прекрасного свята».