Остання, тридцята амбулаторія за програмою «Доступна медицина», відчинила двері у селі Красностав, що на Славутчині.

На Хмельниччині програму виконали, будівництво амбулаторій за державною програмою «Доступна медицина» завершили,  жителям Славутчини потрапити на прийом до лікаря стало простіше, а головне приємніше, бо амбулаторія забезпечена необхідним медичним обладнанням, комп’ютерною технікою, новими меблями, які передбачені відповідно табелем оснащення, затвердженого МОЗ. В сучасній будівлі є кабінет лікаря, лабораторія, маніпуляційна, кабінети щеплень і здорової дитини, а головне, забезпечено доступ до високошвидкісного Інтернету з метою надання телемедичних послуг більш кваліфікованими фахівцями.

Пацієнтів обслуговуватимуть сімейний лікар і дві медичних сестри. Загалом тут обслуговуватимуть майже дві тисячі вісімсот мешканців сіл Красностав, Гута, Яблунівка, Гориця, Хоровець, Пашуки та Манятин. У приміщенні амбулаторії передбачено окреме житло для сімейного лікаря, а для потреб закладку придбано повнопривідний автомобіль «Renault Duster», завдяки якому лікар матиме змогу виїжджати до хворих.

Кошторисна вартість будівництва склала 7,68 млн грн, з яких 6,9 млн грн виділено з державного бюджету та 725,6 тис грн профінансовано з місцевого бюджету.

Головним розпорядником коштів став Департамент розвитку громад, будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації, замовником – ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника», підрядник будівництва ТОВ «Прогрес-Будкомплектація».