Надрукувати
Категорія: Новини

Троє фехтувальників з Хмельницького увійшли до десятки переможців. Серед них один виборов бронзову медаль, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

Чемпіонат України з фехтування на шпагах був розпочатий 18 січня у Києві та тривав ще три дні. Серед багатьох учасників з різних регіонів України, троє хмельничан в індивідуальних чоловічих поєдинках вибороли переможні місця та увійшли до десятка кращих, серед тих, хто брав участь у турнірі. Володимир Курган отримав бронзову медаль, Даніїл Мазур зайняв почесне шосте місце у всеукраїнському рейтингу, Андрій Гуменюк – десяте.

Крім індивідуальних змагань, були командні. Серед двадцяти збірних колективів, подільські фехтувальники вибороли перше місце. Андрій Гуменюк, Даніїл Мазур, Ілля Черногод та Володимир Курган – вихованці Віталія Мартинюка та Юрія Мазура, тренерів ДЮСШ-2 та ОДЮСШ. Саме ці учасники командних поєдинків вибороли на шпагах четверту перемогу у київських спортсменів: Назара Євтушенка, Тимофія Калітовського, Дмитра Плаксіна та Максима Микитенка.