В результаті реалізації оперативної інформації, отриманої від колег із Волині, поліцейські Хмельниччини затримали групу «квартирників».

Затриманими виявились двоє мешканців Славути, 40 і 38 років, та 29-річний нетішинець. Цих трьох «квартирних артистів», котрі «виступають» поки господарів немає вдома, обґрунтовано підозрюють у вчиненні серії крадіжок на території кількох областей. Пересувались зловмисники на автомобілі «Сеат Альхамбра».

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, щоб затримати зловмисників «на гарячому», працівники кримінальної поліції Головного управління Національної поліції, Хмельницького районного управління, залучивши патрульну поліцію та працівників Старокостянтинівського відділу поліції, одразу після того як «артисти» скоїли крадіжку на вулиці Подільській в обласному центрі, провели масштабну операцію.

Одного зі злодіїв із частиною викрадених речей затримали одразу у дворі будинку, а двоє його напарників спробували втекти на автомобілі, та заїхали недалеко.  В результаті введення на території області плану «Перехват», виставили мобільні блокпости і автомобіль з підозрюваними затримали на в’їзді в  Старокостянтинів працівники місцевого відділу поліції. 

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили і вилучили значну кількість викрадених речей: ноутбуки, планшети, мобільні телефони, ігрові приставки, ювелірні вироби, годинники, гроші і, навіть, елітні парфуми, а також рукавички та знаряддя злому. 

Наразі усіх трьох чоловіків поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Слідчі дії тривають. Перевіряється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів як на території Хмельницької, так і інших областей.