Колектив Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації (колишнього Центру «Промінь надії») активізував роботу з надання допомоги особам, які перебувають в складних життєвих обставинах в осінньо-зимовий період. 

У зв'язку із погіршенням погодних умов та початком зимового періоду на території Центру розпочав свою роботу стаціонарний та мобільний (в разі виникнення надзвичайних ситуацій) пункти обігріву, які обладнані усім необхідним та вже готові приймати людей. Щотижня здійснюється соціальне патрулювання, метою якого є виявлення та надання допомоги особам, які перебувають в складних життєвих обставинах. Налагоджена тісна співпраця із управляючими муніципальними компаніями, комітетами самоорганізації населення, старостатами, правоохоронними органами. Також, з перших днів зими планується видача гарячого харчування на різних локаціях міста.

В разі виявлення осіб, які потребують такої допомоги, необхідно звертатися за номерами телефонів: (0382) 75 29 86, 67 51 13, 67 18 88 або 102. Знаходиться Хмельницький міський центр соціальної підтримки та адаптації за адресою: вул. Житецького, 22.