Юні дизайнери передали військовослужбовцям 100 флісових шапочок

Вихованці гуртка “Юні дизайнери” (керівник Оксана Коханська) станції юних техніків у переддень Збройних Сил України передали військовослужбовцям ЗСУ 100 флісових шапочок, які виготовили власноруч. Учні впевнені, що головні убори захищатимуть від холоду та зігріватимуть наших захисників та захисниць.

Власнику ресторану “Фієста” вручили медаль від Міністра оборони

Власник мотелю “Фієста” Сергій Соляр удостоєний відзнаки Міністра оборони України “За сприяння Збройним Силам України”. Він ще з 2014 року активно допомагає армії. Про важливу подію Сергій повідомив на своїй сторінці в соцмережі.
Привітав волонтера полковник Євген Булацик. Сергій Соляр ще з 2014 року активно допомагає армії..

Старокостянтинівці підтримують своїх захисників

До Дня Збройних Сил України волонтери ГО «Учасники АТО міста Старокостянтинова» зробили гарний подарунок одному з бойових підрозділів. Придбали для їх автівки, яка повернулась з Бахмуту, за кошти небайдужих старокостянтинівців зимові шини.
- Дякую всім, хто донатить і підтримує наших захисників! Продовжуємо те робити і надалі! В єдності наша сила! Разом до перемоги! Слава Україні і її захисникам!!!, - написав Сергій Жмурко, голова ГО «Учасники АТО міста Старокостянтинова».