На день Святого Миколая в обласному центрі, на майданчику біля кінотеатру імені Тараса Шевченка, урочисто засяяла різнокольоровими вогниками новорічна красуня-ялинка, яку до нашого міста привезли з Хмельницького лісомисливського господарства. До речі,  підприємства обласного управління лісового та мисливського господарства мають двісті гектарів плантацій новорічних ялинок, де вирощують 630 тисяч красунь. До реалізації підготували більше одинадцяти тисяч символів Нового року.

Та повернімося до самого свята. З вітальним словом до подолян звернулися міський голова Олександр Симчишин та заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко. Вони побажали усім здоров’я, миру та процвітання, а також щастя й добробуту в  сім’ях.
Потім  відбулося урочисте відкриття свята «Гостини Святого Миколая», де безкоштовно роздавали  солодощі дітям. Для тих, хто  не зміг отримати з рук Святого Миколая подарунок, повідомляємо, що Гостина працюватиме аж до дев’ятнадцятого січня. Гарних вам свят!