У Хмельницькому відбувся фестиваль українського глядацького кіно «OBRIJ KINO FEST». Протягом кількох днів хмельничани могли переглянути в кінотеатрі імені Тараса Шевченка фільми вітчизняного виробництва.

У рамках фестивалю демонструвалися «Слуга народу-2», «Микита Кожум’яка», «Гетьман», «Припутні», «Чужа молитва», «Рідні».
Глядачі могли зустрітися з режисерами та головними героями фільмів «Гетьман» і «Припутні».
*****
Відбулися треті громадські слухання про зміни руху в транспортній системі обласного центру. Затверджено нові схеми для громадського транспорту. Вже з січня 2018 року вони повинні запрацювати.
*****
Уже на найближчій сесії, 27 вересня, депутати Хмельницької обласної ради планують ухвалити програму проведення конкурсу мікропроектів сталого розвитку в області на 2017-2020 роки.
Передбачено, що загальна кошторисна вартість мікропроекту не може перевищувати 300 тисяч гривень. Обов’язковою умовою отримання коштів з обласного бюджету є власний внесок громади, яка бере участь у конкурсі, — не менше 5 відсотків від вартості проекту. Кошти можуть залучатися як з місцевих бюджетів, так і з інших джерел, які не заборонені законодавством.