Указом Президента України №404/2018 від 1 грудня 2018  за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю орденом «За заслуги» ІІ ступеня  нагороджено Валерія Станіславовича Яглінського —  голову правління акціонерного товариства «Деражнянський молочний завод».

Валерій Стані-славович — талановитий і незмінний керівник потужного молокопереробного підприємства, яке знають не лише на теренах області, а й за її межами. Продукція улюбленої торгової марки під назвою «Здоровий світ» уже 27 років користується неабияким попитом у споживачів.
Протягом багатьох років завдяки наполегливості та постійному рухові вперед керівнику підприємства вдалося вивести його на новий сучасний рівень, удосконалити й розвинути. Сьогодні продукція  ПрАТ «Деражнянський молочний завод» славиться відмінною якістю, адже виготовлена за високими стандартами зі збереженням традицій.
За роки діяльності підприємство під керівництвом Валерія Станіславовича нагороджене багатьма почесними грамотами й дипломами — серед них і відзнаки на всеукраїнських конкурсах на кращу молочну продукцію.
Завдяки організаторським здібностям керівника, сьогодні на ПрАТ «Деражнянський молочний завод» злагоджено працюють усі цехи з виготовлення молочної продукції. Вперше в історії Деражні збудовано цех із виготовлення твердих сирів та новий маслоцех.
Головне завдання, яке ставить перед собою  Валерій Станіславович  разом із своєю командою, — забезпечення безперебійного функціонування підприємства як живого організму. А це — запорука успіху!
Тож нехай завжди Вас супроводжує удача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких.