З 26 по 28 грудня по всіх школах Меджибізької територіальної громади відбуваються новорічні святкові дійства під назвою «Новий рік в аеропорту». Організували їх і проводять своїми силами працівники Меджибізького територіального центру соціального обслуговування. Вони самостійно розробили сценарій, підібрали музичне оформлення, підготували конкурси, запаслися призами і подарунками для дітей.

– Ми намагаємося зробити свято саме для дітей, – розповідає директор Меджибізького територіального центру соціального обслуговування Лалі Штаманетян. – Щоб вони відпочили і отримали задоволення. Щоб потанцювали, взяли участь у конкурсах, пограли, отримали призи. Бо якщо самі діти готують свято, то вони його бачать як роботу, як обов’язок. Я не кажу, що це погано, але для дітей-учасників то все-таки робота. Хай навіть і святкова. Бо якщо вони готуються до виступів, то потім хвилюються, щоб не забути текст і виступити гідно. А так нам від шкіл, де ми проводимо ці новорічні свята, не потрібно нічого, окрім дітей, зали і ялинки. Все інше ми робимо самі, розважаючи дітей протягом години-півтори.
Минулого року такі свята для дітей молодшого шкільного віку відбулися не лише у школах, а й в усіх селах громади.
P.S. Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування звертається до благодійників і просто небайдужих людей з проханням взяти участь в акції «Поділись Різдвяним святом”, підтримавши самотніх людей похилого віку, малозабезпечених та людей з обмеженими можливостями коштами, продуктами та товарами першої необхідності. За довідками звертатися за телефоном 098-373-23-70.