Хтось справедливо зазначив, що радощі і печалі треба розділяти з друзями. Бо лише тоді твоя радість подвоюється, а прикрощі будуть не такими болісними. Чи не тому для надійних, перевірених роками, ситуаціями друзів хочеться зробити бодай щось добре та приємне. І чудовим приводом для цього може стати… весна. Пора пробудження, оновлення, мрій. А ще — пора зустрічей і позитивних вражень — вирішив колектив нашої газети й організував для листонош області, котрі мають найвищі показники в передплаті «Подільських вістей», весняний розіграш призів.

Саме листоноші тривалі роки є нашими вірними соратниками, котрі допомагають, аби друковане слово улюбленої газети «Подільські вісті» потрапило до своїх читачів. Хурделиця чи дощ, спека чи імла — листоноші все одно поспішають до передплатників, отримуючи за свою нелегку працю практично копійчані зарплати. Та, мабуть, є в душі оцих жінок таке, що не виміряти і найбільшими статками, що й за золото не купиш. Вірність справі, селу, землякам, щирість і привітність, з якою ідуть до людей, — то найвищий духовний скарб. Про це говорив, розпочинаючи розіграш, редактор газети «Подільські вісті» Петро Лічман. Від усього колективу він висловив сердечну подяку листоношам і запевнив, що «Подільські вісті» докладатимуть усіх зусиль, аби наша співпраця розширювалася, а дружба — міцніла.
    І ось хвилюючий початок самого розіграшу. З легкої руки учениці Віталіни Садомської номер 41 отримує в подарунок електроплитку. І це — Неоніла Молодніцька з Ярмолинецького району.
До речі, серед подарунків, які розігрувалися, — десять електроплит, десять газових плит, м’ясорубки, парасольки, комплекти дитячого одягу, взуття. А суперприз — сіноворушилка  — дісталася Наталі Мельник з Хмельницького району. Словом, жодна серед кращих листонош усіх районів області не залишилася без подарунка.
    Гість редакції Іван Дунець, який очолює Регіональне відділення Українського союзу промисловців і підприємців у Хмельницькій області, зазначив, що акцію «Подільських вістей» варто вітати. Він висловив задоволення, що «Медіа-центр» «Подільські вісті» також свого часу долучився до великої родини Союзу промисловців і підприємців та є одним з кращих платників податків в Україні. Про теплі й дружні стосунки з «Подільськими вістями» і її читачами розповідала Олена Романенко, керівник служби соціальної політики західного кластера товариства «Енселко-Агро», наголосивши, що газета залишається для тисяч читачів, і надто для сільського населення, духовним хлібом. Заступник директора Хмельницької дирекції ПАТ «Укрпошта» Микола Буря запевнив, що співпраця між колективом «Подільських вістей» та відділеннями Укрпошти в області триватиме, адже, як кажуть, ми пливемо в одному човні і наші цілі збігаються.
Колектив газети щиро вдячний за допомогу в організації розіграшу ТДВ «Кам’янець-Подільський електромеханічний завод» на чолі з генеральним директором Леонідом Дьяконовим, Волочиському машинобудівному заводу ПАТ «Мотор Січ», яким керує Олександр Стаднійчук, ТОВ «Красилівмаш», де директором Анатолій Чайчук, ТОВ «Взутекс», який очолює Йосип Котляр, ТДВ «Завод «Адвіс» і його генеральному директору Івану Дунцю, керівництву товариства «Енселко-Агро» — західний кластер. Спільними зусиллями і вдалося створити святковий настрій, який, сподіваємося, ще не один день супроводжуватиме наших листонош.
Отже, результати розіграшу.
Електроплити отримають: Білик Тетяна Іванівна, Корнєва Наталя Григорівна, Сторож Марія Дмитрівна, Магдич Галина Яківна, Півторацька Любов Анастасівна, Іващук Оксана Григорівна, Гніздовська Наталя Миколаївна, Кругляк Наталя Іванівна, Катрініна Галина Володимирівна, Молодніцька Неоніла Леонідівна.
Подарунок — газові плити — дісталися: Северин Валентині Григорівні, Рожик Наталії Степанівні, Кохан Ларисі Петрівні, Лянскорунській Валентині Леонідівні, Огородник Галині Францівні, Педорич Ользі Олексіївні, Гиляці Аллі Василівні, Мазур Людмилі Миколаївні, Брильянт Надії Іванівні, Кутей Катерині Михайлівні.
У результаті розіграшу отримали м’ясорубки: Лисенко Олена Леонідівна, Почуприн Алла Михайлівна.
Взуття: Іванчук Антоніна Олександрівна, Стахова Галина Миколаївна, Гуменчук Марія Тадеушівна, Матвійчук Валентина Анатоліївна, Ковтонюк Тамара Андріївна, Патлата Галина Іванівна, Івчук Оксана Валентинівна, Заріцька Ольга Володимирівна, Лаготюк Катерина Петрівна.
Парасольки: Голинська Олена Михайлівна, Атаманська Тетяна, Колотнянко Марія Володимирівна, Білик Тетяна Іванівна, Дзюмак Євгенія Євгенівна, Буткевич Ольга Валеріївна, Осіпчук Лариса Василівна.
Комплект дитячого одягу: Івчук Оксана Володимирівна, Кучева Галина Станіславівна, Дилян Емілія Василівна, Чернова Ліна Василівна, Кришуцька Ніна Феліксівна, Яцкова Лариса Вікторівна, Жимбрівська Діна Михайлівна, Калинюк Валентина Валентинівна, Кравчук Алла Володимирівна, Ліпковська Наталія Миколаївна, Маркова Алла Павлівна, Степанюк Олена Олександрівна, Мельник Надія Степанівна, Тельпиш Віра Іванівна, Ясінська Галина Василівна, Злека Тетяна Володимирівна, Кліпацька Марія Миколаївна, Огороднік Тетяна Олексіївна, Дацьків Наталя Василівна, Захаренко Катерина Василівна, Костенко Зоя Михайлівна, Григорчук Зоя Володимирівна, Юрчук Валентина Олексіївна, Тимчак Лідія Іванівна, Грицьків Валентина Борисівна, Українець Людмила Григорівна, Роговська Валентина Григорівна, Хомик Марія Дмитрівна, Гуменюк Марія Тадеушівна, Касапчук Наталія Миколаївна, Юрковська Антоніна Василівна.
Здоров’я, радості, благополуччя, добробуту зичимо всім переможницям і запевняємо, що «Подільські вісті» не обмежаться лише цим розіграшем, мало того — наступні для найактивніших листонош стануть ще масштабнішими, яскравішими.