У Великодні дні, коли й справді твоя душа, твої помисли спрямовані у бік добра, справжніх життєвих цінностей, знову і знову подумки звертаєшся до людей, котрі стали близькими по духу, хто завжди радий тобі, хто розуміє, підтримує, хто дає натхнення або важливі життєві уроки. Ці думки про вас, дорогі наші читачі, які дорожать друкованим словом, вірять йому і з нетерпінням чекають свіжого номера «Подільських вістей». Ми вклоняємося вашій відданості та любові до нашої газети.

Ці думки, звісно, спрямовані й до наших перших помічниць — невтомних листонош, які цей духовний хліб несуть у тисячі родин Хмельниччини. Сьогодення, на жаль, жорстко випробовує нас. Жалюгідні зарплати, пенсії ставлять більшість перед вибором: чому надати перевагу, де шукати кращого, звідки черпати поживу для своєї мудрості. Як багато важить тоді слово — переконливе, щире, рідне. Слово не лише журналістське, а й наших листонош. Спасибі вам, дорогі, за сходжені кілометри сільських вулиць, за надважкі для жіночих плечей сумки, за те, що ні негода, ні незгоди не стають перепоною на шляху до передплатників «Подільських вістей».
 А на знак глибокої вдячності редакція нашої газети знову оголошує конкурс для листонош за результатами переплати на друге півріччя цього року. Попередній розіграш, як з’ясувалося, викликав чималий інтерес, тож ми вирішили не лише переглянути його умови, аби розширити кількість учасників, а й потурбуватися про подарунки, які, безперечно, знадобляться кожній родині. Серед них велосипеди, електроприлади, комплекти постільної білизни… Та не будемо відкривати подарункову «завісу» адже тоді, як кажуть, сюрприз не вдасться. А ми прагнемо, щоб радість від розіграшу переповнювала ваше серце.
 Тож, шановні листоноші, працівники відділень зв’язку, з піднесеним великоднім настроєм берімося за справу. Поспішіть розширити коло передплатників газети «Подільські вісті» і, можливо, суперприз опиниться саме у ваших руках.
 Із Великоднем, друзі! Нехай вас завжди супроводжує удача та Боже благословення.