Як повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил, 14 січня збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції Збройних сил України із заборонених Мінськими домовленостями  артилерійських систем, мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Чотири обстріли були зафіксовані неподалік Новотроїцького та Мар’їнки, поблизу населеного пункту Невельське, поруч із Широкиним.
Шість обстрілів противник здійснив поруч з Луганським – зі станкових протитанкових гранатометів; тричі в районі населеного пункту Оріхове – з артилерійських систем, з мінометів, а також застосував автоматичні гранатомети; поблизу Кримського – з міномету  та з великокаліберних кулеметів; неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
У результаті ворожих обстрілів два військовослужбовця Збройних Сил України зі складу Об’єднаних сил отримали поранення.
“З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз відкривали вогонь по захисникам Світлодарська, де випустили 2 міни з 82-мм міномету. За поточну добу втрат з нашого боку немає”, - пише штаб ООС.