Кам’янець-Подільська міська рада ще в лютому презентувала календар фестивальних і мистецьких заходів у місті на 2020 рік, а сам туристичний сезон «Кам’янець DIGITAL» мав стартувати 30 квітня — 2 травня. На жаль, підступна вірусна хвороба внесла чимало своїх коректив.

Відкриття туристичного сезону 2020 станеться, як і планувалося, але буде не зовсім схожим на попередні — воно відбудеться в інтернет-вимірі, в режимі онлайн.
Це будуть відеофорум із профільними спікерами, онлайн-екскурсії з рекомендованими екскурсоводами, цікаві розіграші та презентація масштабної туристичної інтернет-платформи «Каmianets travel». Підготовка до туристичного сезону 2020 «Кам’янець DIGITAL» проходить також в умовах цифрової трансформації.
Як відзначив директор департаменту гуманітарної політики міськради Петро Гаврилюк, загалом на 2020 рік у місті затверджено проведення близько сімдесяти фестивальних і мистецьких заходів, що майже на десять більше у порівнянні з минулим роком. Обраної концепції «Кам’янець DIGITAL» місто буде дотримуватися упродовж року.