Відтепер школярі Ясенівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, що на Ярмолинеччині, не лише з комфортом добиратимуться до школи, а й матимуть змогу їздити на екскурсії, змагання, зустрічі. Минулого тижня шкільній родині вручили новенький автобус. Вітали їх зі знаковою подією заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Ткачук, голова районної державної адміністрації Василь Гуменюк, голова районної ради Володимир Безушко, начальник відділу освіти Валентина Хоптова, а також сільський голова Василь Трач.

Начальник відділу освіти Валентина Хоптова побажала учням успіхів у навчанні та наголосила, що найприємнішим подарунком для усіх будуть їхні здобутки та відзнаки.
Заступник голови обласної держадміністрації Сергій Ткачук розповів, що область отримала 14 шкільних автобусів, і перший за програмою «Шкільний автобус» належить Ярмолинеччині. Закупівля була здійснена за державні кошти — 70 відсотків та за кошти районного бюджету — 30 відсотків. Сергій Петрович побажав усім присутнім міцного здоров’я, водію та учням — безпечної дороги та вручив ключі від нового автобуса директору Ясенівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Тетяні Онопріюк.
Директор школи щиро подякувала за вручення такого потрібного подарунка і підкреслила, що завдяки тісній співпраці між органами державної влади усіх рівнів та органами місцевого самоврядування в освітніх закладах створюються якнайкращі умови для навчання.
Голова районної державної адміністрації Василь Гуменюк, голова районної ради Володимир Безушко подякували усім причетним до такої доброї та необхідної справи і зазначили, що сьогодні відбулося не просто вручення автобуса. Адже шкільний автобус — це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості.